DINOSOUR SUDAH PUPUS. TAPI, BANGSA YANG MEMBACA, LEGASINYA AKAN BERKEKALAN.

Jangan buat pembelian di sini. Abam T-Rex nak fokus membaca buku tanpa gangguan. 

Untuk pembelian buku secara online, terus pergi ke website

BOOKCAFE: KEDAI BUKU ONLINE

Klik Di Sini

 


Siri Cerita Hantu: Puaka Bilik Darjah (L166)

RM10.00
Price in points: 10 points
Weight: 0.09 kg 
978-967-369-395-5
258 pieces
+

Format: Paperback
Saiz: 4.5"x7.25"
ISBN-13: 978-967-369-395-5
Tarikh Terbit: 16 Oct 2018

=================================

SINOPSIS

“Aku tak nak rancangan kita gagal. Kau dah dapatkan patung dari dalam makmal dan pati sirap?”

“Dah, beres.” Zahid menunjukkan segala barang yang Azali inginkan itu. Dia mengambil patung itu dari makmal sains secara curi-curi. Patung tersebut ditanggalkan kepalanya dan dipakaikan dengan baju putih. Siap disapu dengan warna merah pada bahu dan leher patung tersebut.

“Bagus... bagus... macam inilah anak murid aku.” Azali menepuk-nepuk bahu Zahid.

“Buatnya hantu tu muncul betul-betul macam mana?” Jalil mencelah.

“Kau pernah nampak?” Azali menyoal. 

“Habis yang kecoh budak-budak aspuri buat study group nampak hantu dalam kelas kau orang tu?” tanya Jalil.

Azali cuma ketawa....

Tiga kisah yang berlaku dalam buku ini mungkin pernah benar-benar berlaku kepada kawan kepada kawan kita, atau sepupu kepada kawan kepada kawan kita. Yakinlah, alam ghaib itu wujud. Ia sentiasa menjadi misteri kepada kita, dan rahsia kepada orang-orang yang dianugerahkan Tuhan untuk melihatnya.

Penerbit:
Penerbit-X
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
120 Muka Surat

 

 

Anda Juga Mungkin Meminati Produk Ini