DINOSOUR SUDAH PUPUS. TAPI, BANGSA YANG MEMBACA, LEGASINYA AKAN BERKEKALAN.

Jangan buat pembelian di sini. Abam T-Rex nak fokus membaca buku tanpa gangguan. 

Untuk pembelian buku secara online, terus pergi ke website

BOOKCAFE: KEDAI BUKU ONLINE

Klik Di Sini

 


MATEMATIK UNTUK EKONOMI DAN PERNIAGAAN (L46)

RM70.00
Weight: 1.43 kg 
9789674602116
4 pieces
+

===========================

ISBN : 9789674602116
Penulis : Ian Jacques
Penterjemah : Che Engku Mansoor Che Engku Ismail, Mohd Hasnan Hassan, Sallahuddin Hassan
 
Tahun Terbitan : 2017

 

Anda tidak perlu tercari-cari jika ingin meningkatkan keyakinan dalam matematik. Dalam buku ini, topik dibahagikan kepada bahagian yang ringkas supaya setiap teknik baharu yang anda pelajari tidak begitu menggentarkan. Ketika membaca buku ini, berhenti sejenak, dan semak apa yang anda fahami dengan menyelesaikan soalan latihan sehingga selesai, dan belajarlah mengikut kemampuan anda sendiri.

MyMathLabGlobal

 

  • Pembelajaran dalam talian dengan MyMathLabGlobal. Layari www.mymathlab.com/global - peluang anda untuk mendapatkan  semua sumber dalam talian bagi buku ini.
  • MyMathLab Global memberi anda peluang membuat latihan yang tiada hadnya, penyelesaian terbimbing dengan petua dan petunjuk untuk membantu anda menyelesaikan soalan yang mencabar, eBook secara interaktif dan rancangan pembelajaran peribadi untuk membantu anda menumpukan ulangkaji topik yang anda memerlukan paling banyak bantuan.

 

PERKARA-PERKARA DALAM EDISI INI

 

  • Jawapan kepada semua soalan kini dimuatkan di bahagian belakang buku ini supaya anda boleh menyemak kerja anda dengan mudah. Jalan kerja penyelesaian sepenuhnya kepada semua soalan latihan dan soalan teras disediakan di bahagian sumber dalam talian supaya anda boleh belajar daripada kesilapan anda.
  • Bab tambahan tentang pengaturcaraan linear dan dinamik kini dimuatkan dalam buku ini.
  • Setiap bab diakhiri dengan bahagian ringkas tentang matematik formal yang dirangka khusus bagi pelajar yang ingin meneruskan subjek ini dengan lebih lanjut.

 

IAN JACQUES ialah mantan pensyarah kanan di Conventry University. Beliau mempunyai pengalaman yang cukup luas dalam mengajarkan kaedah matematik kepada pelajar yang mengambil jurusan ekonomi. perniagaan dan perakauanan.

 

 

 

Anda Juga Mungkin Meminati Produk Ini